Hjemmet i Ebeltoft

 

Drømmen om et stort velholdt og unikt 2 plans træhus på toppen af Ebeltoft med panorama-udsigt over landskabet, Vigen og Fregatten.

Ejendommen har mange indbydende detaljer, indbygget trivsel og kan benyttes som helårsbolig eller sommerhus.

Ejendommen ligger på en stor velbeplantet kuperet grund i et stille område for enden af lukket vej, få hundrede meter til Mols-stien og godt 3 km. til Ebeltoft city og skole og under 45 min. kørsel til Aarhus.

Forhaven er velanlagt og den ugenerte baghave har en varieret naturvenlig beplantning og indretning, ligger i flere plateauer, med en økologisk urtehave, kirsebærtræer, pigeon, frugtbuske og flere små kroge, der indbyder til en stille stund i hængekøjen og med gode skjulesteder for fuglene. Her ligger også en tilbagetrukket dobbelt carport med redskabsrum.

Stueplan med stort køkken/alrum, store nyere vinduespartier, varmepumpe, brændeovn og nyere nostalgisk køkken fra Hanstholm Køkken med rustikke egetræsbordplader.

Stort soveværelse mod nord med skabsvæg og eget toilet.

Dejligt stort brusebadeværelse med elementer fra Hanstholm.

Entre med indbyggede skabe. Bryggers med skabsvæg, vaskemaskine og tørretumbler og udgang til en dejlig skyggefuld ugenert terrasse mod nord.

God komfort med gulvvarme i klinkegulve i hele stueplan.

Førstesalen rummer en meget stor hyggelig stue med brændeovn, egetræsgulv og udgang til stor dejlig balkon mod syd med en storslået panorama-udsigt, hvor solnedgangen over Vigen kan nydes. Endvidere et stort værelse (tidligere 2 værelser) med udsigt til skoven.

På ejendommen er indlagt fibernet og i marts 2019 udarbejdet en meget fin tilstandsrapport.